diensten

Wij bieden verschillende diensten aan.

Exclusive Swiss Cars biedt tegenwoordig ook het inbouwen van infotainment en elektronica voor in de auto. Door het toepassen van originele modules, het gebruik van uitsluitend A-merken en een zeer zorgvuldige inbouw creëren wij een af fabriek systeem in uw auto tegen een goede prijs.

Wij krijgen heel vaak de vraag of wij ook wat moderne techniek in onze Youngtimers kunnen inbouwen. Door ervaring zijn wij wijzer geworden en hebben ons kunnen specialiseren in het inbouwen van verschillende modules.

Bij bijna alle Mercedes-modellen kunnen wij een Bluetooth streaming mogelijkheid toevoegen op het originele systeem.

Bij alle Audi-modellen kunnen wij een originele bluetooth streaming module toevoegen of een module met streamen en bellen tegelijk. De CD wisselaar komt hierbij vaak te vervallen.

Voor meer informatie een prijzen kunt u ons altijd even bellen of mailen.

Uw auto laten verkopen?

Exclusive Swiss Cars is de oplossing.

Wilt u uw auto verkopen maar heeft u geen zin in telefoontjes, vreemde mensen aan de deur en alle zorgen er omheen? Wij kunnen dit hele verkooptraject van u overnemen en de verkoop van uw auto voor u verzorgen.

Waarom verkopen met Exclusive Swiss Cars?

 • Wij nemen u het verkooptraject geheel uit handen.
 • U maakt gebruik van ons (internationaal) netwerk en onze kennis.
 • U krijgt een professionele foto shoot en presentatie.
 • Zichtbaar op diverse websites. Indien gewenst video content voor YouTube tegen een geringe meerprijs.
 • Veilig en vertrouwde afhandeling.
 • Mogelijkheden tot export naar buitenland.
 • Wij proberen de hoogst mogelijke prijs te realiseren.

Wij verbinden onze naam aan de verkoop en geven garantie op de auto. Om dit te kunnen doen, is het noodzakelijk de auto op het door ons gewenste technische en visuele niveau te brengen.

Onze voorwaarden:

 1. Voor de start van het verkoopproces wordt de auto door ons of – indien nodig – door een externe professionele partij technisch gecontroleerd.
 2. Eventuele lakbeschadigingen en de noodzakelijke reparaties aan het exterieur worden door onze lakspecialist in kaart gebracht.
 3. Al onze auto’s worden volledig gedetailed door onze gespecialiseerde relaties (prijs indicatie tussen € 400,00 en € 600.00). Noodzakelijke reparaties aan het interieur worden door een specialist in kaart gebracht.

De kosten:

Voor aanvang van het feitelijke verkoopproces worden alle noodzakelijke kosten die nodig zijn om de auto op een voor ons verkoopwaardig niveau te krijgen in kaart gebracht en wordt de te verwachten verkoopprijs met u besproken. Vanzelfsprekend is de hoogte van de kosten afhankelijk van de technische en uiterlijke staat van de auto. (Technische reparaties kunnen voor een groot deel in eigen beheer worden gedaan.)

Als u akkoord gaat met de te verwachten kosten en verkoopprijs, zullen wij met het verkoopproces starten.

De commissie die wij voor de verkoop van uw auto vragen bedraagt €2.500,- (Ex. BTW).

Wat is inbegrepen

 • In deze commissie zijn de kosten van online marketing, waarbij de auto op verschillende websites wordt geplaatst, inbegrepen. Ook krijgt u na afloop het fotomateriaal ter beschikking.
 • Video content met Jeroen Post voor YouTube kost €250,- (Ex. BTW) extra. Deze video content wordt u na verkoop ter beschikking gesteld.

Onze specialisten van Exclusive Swiss Cars zijn beschikbaar voor het renoveren en/of vervangen van uw dakhemel.

Exclusive Swiss Cars

Docendi verzorgt exclusieve voortgezette rijvaardigheidstrainingen voor particulieren, bedrijven & (semi-) overheidsinstellingen. Alle trainingen worden verzorgd op de openbare weg en met uw eigen auto of motor.

Wij bieden een uniek aanbod aan voortgezette rijvaardigheidstrainingen, waarbij u rijtechnieken en verkeersinzichten krijgt aangeleerd welke normaal gesproken alleen voor o.a. arrestatieteams en anti-terreureenheden beschikbaar zijn!

Meer informatie

Gemak dient de mens. We zijn enorm verwend als het gaat om techniek. Onze telefoon is daarom ook onmisbaar geworden. Als we in onze dagelijkse autorijden is het dan ook wel gewenst dat de telefoon gemakkelijk gekoppeld kan worden met de auto. Android en Apple Carplay zijn een perfecte uitkomst om dit te bereiken. De telefoon wordt vaak draadloos gekoppeld met het ingebouwde navigatie scherm in de auto en laat dan hier een duplicaat van uw eigen telefoon zien. Google maps, Waze, Flitsmeister, Spotify, TuneIn radio en nog veel meer zijn nu direct inzetbaar geworden. Nooit meer updates voor navigatie nodig of andere software. Altijd up to date en ready to go.

Wij werken erg nauw samen met verschillende leveranciers. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste technische mogelijkheden mbt Android en Apple Carplay.

Wilt u ook kijken wat er mogelijk is in uw auto? Stuur ons dan even een berichtje met uw kenteken en type auto en dan zullen wij kijken wat er mogelijk is.

Wij hebben Android en Apple Carplay mogelijkheden voor de volgende merken;

 • Porsche
 • Audi
 • Volkswagen
 • Mercedes-Benz
 • BMW
 • Land Rover / Range Rover

Exclusive Swiss Cars

Exclusive Swiss Cars

Mocht je nog niet bekend zijn met onze werkwijze bij Exclusive Swiss Cars, laat ons dan in het kort even uitleggen wat wij allemaal doen om onze auto’s klaar te maken voor de verkoop.

Wij zijn van mening dat auto’s, van welke leeftijd dan ook, het verdienen om vertroeteld te worden. Een volledige detail beurt van binnen, buiten en zelfs de onderkant. Je kunt je voorstellen dat een auto na vijftien jaar de nodige aandacht wel kan gebruiken. Dit doen wij tot op een perfectionistisch niveau met onze specialisten. Zo werken wij nauw samen met lak specialisten, garage bedrijven maar ook een enorm secure detailer.

Na deze investering om de auto’s er weer zo goed en mooi mogelijk bij te zetten is het vaak de moeite waard om de auto direct in een lak protectie te zetten. Zo behoud je de kwaliteit waarin wij de auto afleveren. De lak krijgt onder andere een diepe en krachtige uitstraling door de aangebrachte coating.

De gepolijste en foutloze lak van de auto krijgt een laag aangebracht die het vuil als het ware afstoot. Deze coatings zijn enorm hard en onzichtbaar voor het oog. Als sneeuw voor de zon verdwijnen regen druppels van je lak. Het loopt er als kleine kristallen zo vanaf.

In onze mening zijn er twee keuzes om de lak te beschermen.

 

1. Quartz Glas Coating

Quartz Glas Coating is een Nederlandse ontwikkeling, een lakbescherming op basis van Silicium [SiO2] ook wel “kwartsglas” genoemd. Silicium is een onschadelijk bestanddeel, een product uit de natuur, dat veilig is voor mensen en duurzaam voor het milieu.

De basis van deze coating is kristalzand, gereinigd en uiteindelijk verpulvert tot het meest fijne, kristalheldere en zuiverste zand ter wereld. Hoe fijner de grootte [Nano] van deze beschermende deeltjes, des te beter uw auto beschermd, deze coating zorgt ervoor dat zelfs de kleinste vuildeeltjes zich nagenoeg niet aan de lak hechten. Uw auto wordt wel vuil, maar is eenvoudig te reinigen.

Met behulp van deze coating, brengen we een flinterdunne laag aan op het te behandelen lakoppervlak, de laagdikte is 500x dunner dan een menselijke haar. Een flexibele coating die meebeweegt met het uitzetten en krimpen van z’n ondergrond, die de lak niet afsluit, maar blijvend laat ademen.

U krijgt een onderhoudsvriendelijke auto, die na het reinigen altijd mooi glanst en niet meer gepoetst dient te worden. Wassen met speciale FLON-Shampoo volstaat. Met deze coating kiest u voor een krachtige- en eigentijdse beschermer, met 4 jaar garantie op glans en duurzaamheid.

2. 100% Pure-Grade Ceramic Coating

Dat is FLON haar nieuwste High-Solid coating. De “100% Pure-Grade” is een Nederlandse ontwikkeling, een keramische coating met als bijzondere eigenschap dat het een 100% vaste-stof is. De naam ‘High-Solids’ mag worden gebruikt bij coatings die meer dan 65% vaste bestanddelen bevat. Het is dan ook buitengewoon, dat FLON in dit geval een 100% Solids Coating ontwikkeld heeft. Dit betekent dat de lak van uw auto behandeld en beschermd wordt door het pure product.

Wij durven te stellen dat deze coating op dit moment de beste coating is die er überhaupt op de markt verkrijgbaar is en “Permanent” of zelfs “Long-life” te noemen

Pure-Grade heeft de look en feel van een transparante laklaag. Het oppervlak is na behandeling spiegelglad en kristalhelder, de lak van uw voertuig voelt zijdezacht aan, is super waterafstotend, nagenoeg zelfreinigend en glanst prachtig. Een nagenoeg onderhoudsvrije auto, wie wil dat niet?

 • Hydrofoob; vuil en waterafstotend
 • Lotuseffect; zelfreinigend vermogen
 • Prachtige diepe glans in de lak
 • UV-werend
 • Duurzaam
 • Flexibel
 • Hardheid; 10H
 • Eenvoudig te reinigen voertuig

Na behandeling van uw auto, krijgt u de handige FLON-onderhoudstas en geregistreerde Pure-Grade Pas aangeboden door uw dealer.

Voertuigbeveiliging

In samenwerking met Benelux Installation Professionals kunnen wij je auto voorzien van het juiste alarmsysteem. Uw verzekering kan een alarmsysteem eisen. Deze zijn ingedeeld in verschillende klasse; Alarm Klasse 3, Klasse 4 en Klasse 5 of een Peilzender (LoJack)

Wij adviseren je zo spoedig mogelijk de polisvoorwaarden op te vragen bij je verzekering, zodat we tijdig de juiste beveiliging kunnen installeren, indien nodig.

 

LoJack Voertuig Peilzender

LoJack Benelux is de marktleider op het gebied van na-diefstalsystemen in voertuigen in Nederland, dankzij de unieke technologie, samenwerking met de politie en internationale associatie.

Waarom een LoJack Peilzender?

Eist uw verzekeringsmaatschappij een effectief na-diefstalsysteem? Kies dan voor het LoJack VLU9-VP na-diefstalsysteem voor voertuigen. Dit systeem wordt landelijk op locatie of bij uw dealer in uw voertuig geïnstalleerd. Na de installatie ontvangt u een LoJack certificaat van inbouw dat u aan uw verzekeringsmaatschappij kunt overleggen, als bewijs dat u aan de eisen van uw verzekeringspolis voldoet. Gedurende de looptijd is een abonnement op het LoJack na-diefstalsysteem vereist.

Regelmatig wordt het LoJack VLU9-VP gekozen als alternatief van een VbV-SCM goedgekeurd voertuigvolgsysteem. De redenen hier voor zijn:

 • LoJack is goedkoper in aanschaf, installatie en abonnementskosten;
 • LoJack beschermt de privacy van haar eindklanten, alleen in geval van diefstal kan de locatie van een object worden bepaald;
 • LoJack systemen kunnen niet door GSM/GPS-jammers worden gestoord.
 • 90 % van de gestolen objecten is de afgelopen 5 jaar wereldwijd teruggehaald.

Alarm klasse 3

Een Alarm klasse 3 (SCM) alarm is het beste preventieve alarm voor inbraak beveiliging. Dit alarm is van een sabotagesignalering en hellingshoekdetectie. De sirene die voor de akoestische signalering zorgt, bevat een ingebouwde noodstroomvoorziening. Indien de draad van de sirene naar de centrale word doorgeknipt zal de sirene afgaan op de noodstroomsirene.

Sinds 2015 is het verplicht dat het alarm een extra autorisatie bevat. Dit is niet meer dan een handzender / drivercard die toestemming geeft om de auto te kunnen starten. Hiermee word het praktisch onmogelijk voor het dievengilde uw auto te stelen.

Uiteraard voldoet het alarm aan de eisen van SCM & TNO

Alarm klasse 4

Een Alarm Klasse 4 (SCM is een voertuigvolgsysteem dat 24/7 automatisch de positie van het voertuig kan bepalen en real-time kan doorgeven aan een Particuliere Alarm Centrale (PAC) alsmede een startonderbreker/blokkeersysteem.

Dit systeem is minimaal voorzien van de volgende functies:

 • positiebepaling volgens GPS;
 • communicatie via GSM;
 • startonderbreker/blokkeersysteem welke na diefstal verplaatsing van het voertuig op eigen kracht kan voorkomen.

Naast de aanschaf en installatie dient u ook een actief abonnement af te sluiten op de Particulier Alarm Centrale (PAC)

Alarm klasse 5

Klasse 5 is een systeem dat 24/7 automatisch de positie van het voertuig kan bepalen en real-time kan doorgeven aan een PAC, alsmede een blokkeersysteem. Dit systeem is minimaal voorzien van de volgende functies:

 • positiebepaling volgens GPS;
 • communicatie via GSM;
 • startonderbreker/blokkeersysteem welke na diefstal verplaatsing van het voertuig op eigen kracht kan voorkomen;
 • koppeling aan een klasse 3 alarmsysteem voor doormelding aan de alarmcentrale en een automatische inschakeling van het blokkeersysteem.

Naast de aanschaf en installatie dient u ook een actief abonnement af te sluiten op de Particulier Alarm Centrale (PAC)

Heb je vragen, dan staan we je uiteraard graag te woord,

Online aanschaffen

Exclusive Swiss Cars is beschikbaar voor het aanbrengen van PPF lakbeschermingsfolie. Met deze folie bent u beschermt tegen steenslag, vuil en opzettelijk krassen van jouw autolak. De folie kan op de gehele auto aangebracht worden. 

Exclusive Swiss Cars

Carrosserie- en ruitschade

Autoschade komt altijd ongelegen. Dat geldt voor zowel particulieren als voor de zakelijke rijder. U krijgt ineens te maken met allerlei zaken die vlot geregeld moeten worden. Wij helpen u daarbij!

Compleet autoschadeherstel vormt al jaren de core business van onze partner. In hun modern uitgeruste bedrijfspand verzorgen zij zeer vakkundig het herstel van alle merken personen- en lichte bedrijfswagens. Het bedrijf is erkend door de grote verzekeringsmaatschappijen waardoor de financiële afhandeling van de schades ook voor u wordt geregeld. Bij schade aan uw auto regelen zij tevens de administratieve afhandeling met de leasemaatschappij.