werkplaats

Wij bieden de beste service aan onze klanten.

Exclusive Swiss Service

Service en professioneel onderhoud zijn prioritieit bij Exclusive Swiss Cars. Bij aankomst worden de auto’s onderworpen aan een grondige inspectie. Specialisten op gebied van techniek en lakwerk laten niets aan het toeval over.

Uiteraard gaat onze service verder na verkoop van uw auto. Wij beschikken over de juiste gereedschap en apparatuur om uw auto te voorzien van kwalitatief onderhoud. Ons team zorgt ervoor dat uw auto in topconditie blijft.

ONDERHOUD

BANDEN & VELGEN

Ook kunt u bij ons terecht voor een setwissel van uw zomer- of winterbanden. Wij helpen u graag bij het zoeken naar van de gewenste set banden en/of velgen. Exclusive Swiss Service is beschikbaar voor het stallen van uw banden en velgen.

Remmerij is een van de belangrijkste aspecten bij een auto. Goed onderhoud is dan ook van levensbelang. Van het vervangen van remschijven tot het verversen van remvloeistof. Ons team van specialisten staat voor u klaar. 

REMMERIJ

DETAILEN

Onze gehele voorraad wordt bij binnenkomst professioneel gedetaild tot in detail. Wij proberen de auto’s weer in nieuwstaat te krijgen. Om na aankoop deze staat te behouden kunt u uw auto blijvend bij ons laten detailen.

U krijgt vooraf een eerlijk serviceadvies, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Indien gewenst kunnen wij voor u een leenauto reserveren. Daarnaast zijn wij beschikbaar voor haal en breng service op locatie.

LEENAUTO