Aflevering

Bekijk hieronder wat er allemaal inbegrepen is als u bij ons een auto koopt.

Mocht u na aankoop van een exclusieve auto bij ons tegen problemen aanlopen? Dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar! Wij zijn daarvoor bereikbaar via de volgende contactmogelijkheden op maandag t/m zaterdag van 9:00-17:00.

Exclusive Swiss Cars

Daarnaast bieden wij nog extra producten aan via onze partners.

Voertuigbeveiliging

In samenwerking met Benelux Installation Professionals kunnen wij je auto voorzien van het juiste alarmsysteem. Uw verzekering kan een alarmsysteem eisen. Deze zijn ingedeeld in verschillende klasse; Alarm Klasse 3, Klasse 4 en Klasse 5 of een Peilzender (LoJack)

Wij adviseren je zo spoedig mogelijk de polisvoorwaarden op te vragen bij je verzekering, zodat we tijdig de juiste beveiliging kunnen installeren, indien nodig.

 

LoJack Voertuig Peilzender

LoJack Benelux is de marktleider op het gebied van na-diefstalsystemen in voertuigen in Nederland, dankzij de unieke technologie, samenwerking met de politie en internationale associatie.

Waarom een LoJack Peilzender?

Eist uw verzekeringsmaatschappij een effectief na-diefstalsysteem? Kies dan voor het LoJack VLU9-VP na-diefstalsysteem voor voertuigen. Dit systeem wordt landelijk op locatie of bij uw dealer in uw voertuig geïnstalleerd. Na de installatie ontvangt u een LoJack certificaat van inbouw dat u aan uw verzekeringsmaatschappij kunt overleggen, als bewijs dat u aan de eisen van uw verzekeringspolis voldoet. Gedurende de looptijd is een abonnement op het LoJack na-diefstalsysteem vereist.

Regelmatig wordt het LoJack VLU9-VP gekozen als alternatief van een VbV-SCM goedgekeurd voertuigvolgsysteem. De redenen hier voor zijn:

 • LoJack is goedkoper in aanschaf, installatie en abonnementskosten;
 • LoJack beschermt de privacy van haar eindklanten, alleen in geval van diefstal kan de locatie van een object worden bepaald;
 • LoJack systemen kunnen niet door GSM/GPS-jammers worden gestoord.
 • 90 % van de gestolen objecten is de afgelopen 5 jaar wereldwijd teruggehaald.

Alarm klasse 3

Een Alarm klasse 3 (SCM) alarm is het beste preventieve alarm voor inbraak beveiliging. Dit alarm is van een sabotagesignalering en hellingshoekdetectie. De sirene die voor de akoestische signalering zorgt, bevat een ingebouwde noodstroomvoorziening. Indien de draad van de sirene naar de centrale word doorgeknipt zal de sirene afgaan op de noodstroomsirene.

Sinds 2015 is het verplicht dat het alarm een extra autorisatie bevat. Dit is niet meer dan een handzender / drivercard die toestemming geeft om de auto te kunnen starten. Hiermee word het praktisch onmogelijk voor het dievengilde uw auto te stelen.

Uiteraard voldoet het alarm aan de eisen van SCM & TNO

Alarm klasse 4

Een Alarm Klasse 4 (SCM is een voertuigvolgsysteem dat 24/7 automatisch de positie van het voertuig kan bepalen en real-time kan doorgeven aan een Particuliere Alarm Centrale (PAC) alsmede een startonderbreker/blokkeersysteem.

Dit systeem is minimaal voorzien van de volgende functies:

 • positiebepaling volgens GPS;
 • communicatie via GSM;
 • startonderbreker/blokkeersysteem welke na diefstal verplaatsing van het voertuig op eigen kracht kan voorkomen.

Naast de aanschaf en installatie dient u ook een actief abonnement af te sluiten op de Particulier Alarm Centrale (PAC)

Alarm klasse 5

Klasse 5 is een systeem dat 24/7 automatisch de positie van het voertuig kan bepalen en real-time kan doorgeven aan een PAC, alsmede een blokkeersysteem. Dit systeem is minimaal voorzien van de volgende functies:

 • positiebepaling volgens GPS;
 • communicatie via GSM;
 • startonderbreker/blokkeersysteem welke na diefstal verplaatsing van het voertuig op eigen kracht kan voorkomen;
 • koppeling aan een klasse 3 alarmsysteem voor doormelding aan de alarmcentrale en een automatische inschakeling van het blokkeersysteem.

Naast de aanschaf en installatie dient u ook een actief abonnement af te sluiten op de Particulier Alarm Centrale (PAC)

Heb je vragen, dan staan we je uiteraard graag te woord,

Online aanschaffen

Binnenkort meer info.