OVER ONS

Waarom auto’s importeren uit Zwitserland?

De specialisten van Exclusive Swiss Cars delen graag het geheim van hun succes. Dat geeft een goed beeld over onze unieke werkwijze. We zijn trots op de vele honderden tevreden klanten die in hun bolide genieten van de luxe en comfort die een topklasse auto van Exclusive Swiss Cars biedt. Eerlijk gezegd zijn we in ons succes enorm geholpen door de automobiel industrie die de laatste 20 jaren steeds betere auto’s is gaan bouwen. De kwaliteit van de auto’s werd in een rap tempo beter waardoor deze veel langer meegaan. In tegenstelling tot de langere levensduur bleef de waardevermindering van nieuwe auto’s op een hoog niveau. Speciaal in het luxe segment zijn die afschrijvingen aanzienlijk. Dat speelt de klanten van Exclusive Swiss Cars in de kaart. Zo rijd je een luxe bolide voor een fractie van de nieuwprijs terwijl je 100% kunt genieten van de veiligheid en comfort die een topklasse auto biedt. Voeg daarbij het aantrekkelijk fiscaal voordeel wanneer u de auto zakelijk rijdt en het eerste gedeelte van ons succes is verklaard. Maar er is meer…

Bij Exclusive Swiss Cars concentreren we ons op Zwitserse top auto’s. Floris Gulien kent de Zwitserse markt als geen ander en beschikt over een uitgebreid netwerk. Zo komen alleen de allerbeste top onderhouden exemplaren in aanmerking om naar Elshout te komen. Compleet met een gedegen historie en een lage kilometerstand. Na aankomst worden ze onderworpen aan een grondige inspectie. Specialisten op gebied van techniek en lakwerk laten niets aan het toeval over. Vervolgens wordt het interieur professioneel gereinigd en de lak gepolijst. Pas dan is de auto klaar om naar de nieuwe eigenaar te gaan voor een fractie van de oorspronkelijke nieuwprijs. Met die prettige gedachte genieten onze klanten van iedere kilometer.

In onze showroom of op onze website vindt u vele aansprekende voorbeelden dat exclusief of sportief rijden heel aantrekkelijk kan zijn.

Ons team staat voor u klaar en adviseert u graag.

ONS TEAM

exclusieve auto's

Floris Gulien

Directie / verkoop

ORshoots - Exclusive Swiss Cars - Jeroen Verhallen (1)

Jeroen Verhallen

Directie / administratie

ORshoots - Exclusive Swiss Cars - Jörg de Bie (1)

Jörg de Bie

Werkplaats manager

ORshoots - Exclusive Swiss Cars - Floris Verheij (1)

Floris Verheij

Verkoop

ORshoots - Exclusive Swiss Cars - Noah Fitters

Noah Fitters

Werkplaats medewerker

ORshoots - Exclusive Swiss Cars - Jeroen Post (3) kopie

Jeroen Post

Media

ORshoots - Exclusive Swiss Cars - Ouren Röttjers

Ouren Röttjers

Marketing

DISCLAIMER:

Exclusive Swiss Cars spant zich in om alle informatie over de auto’s zo accuraat mogelijk weer te geven. U kunt echter geen rechten ontlenen aan eventuele fouten, omissies of andere onvolledigheden in de beschrijving van de auto en de opties. Wij adviseren u voor de aankoop de auto en de uitrusting zelf te controleren en desgewenst zullen wij u daarbij graag helpen.

Alle beelden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Exclusive Swiss Cars én ORshoots door derden worden gebruikt.