Over Ons

Lees hier het indrukwekkende verhaal achter Exclusive Swiss Cars.

Waarom Zwitserland? Bijna 20 jaar geleden vond mijn familie het een goed idee om naar Zwitserland te verhuizen. “Zwitserland! Waar ligt dat? Wat spreken ze daar? Waarom? En ons leven hier dan?“ (Floris)

Later zijn wij begonnen met zo nu en dan een auto te kopen in Zwitserland waar wij zelf opslag verliefd op werden. De ultieme jongensdroom achterna jagen. Het bleek dat er een enorm gebrek aan goed onderhouden auto’s was in Nederland. Dit concept alleen al, van de perfecte exemplaren naar Nederland importeren spreekt ons enorm aan en wij zullen ook altijd loyaal aan deze belofte blijven. De passie en liefde voor auto’s kan nog echt terug gevonden worden in Zwitserland. Zwitsers houden van regelmaat. Dit houdt in dat een auto bij één dealer worden ondergebracht. Dit geeft al meteen een goed beeld van de auto en het onderhoud. Uiteraard zijn er in Zwitserland ook uitzonderingen.

Het succes achter Exclusive Swiss Cars is dat wij dit altijd als hobby hebben gedaan. Het zoeken naar de naald in de hooiberg. Dit is waar wij goed in zijn en waar mijn verleden ons een enorm voordeel biedt. Wij krijgen met regelmaat auto’s aangeboden die normaliter het internet niet eens bereiken. Hiermee proberen wij ons te onderscheiden. Goed vertrouwen, veel kennis en een verleden maken dit verhaal een succesverhaal.

Jeroen Verhallen & Floris Gulien

Exclusive Swiss Cars

DISCLAIMER:

Exclusive Swiss Cars spant zich in om alle informatie over de auto’s zo accuraat mogelijk weer te geven. U kunt echter geen rechten ontlenen aan eventuele fouten, omissies of andere onvolledigheden in de beschrijving van de auto en de opties. Wij adviseren u voor de aankoop de auto en de uitrusting zelf te controleren en desgewenst zullen wij u daarbij graag helpen.

Alle beelden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Exclusive Swiss Cars en ORshoots door derden worden gebruikt.